Opšti uslovi

Uslovi poslovanja važe za kupce čije se prebivalište nalazi na području Republike Srbije.

Prodavac je Vinarija Reljić  (u daljem tekstu Prodavac), a kupac je posetilac ovih stranica, punoletna i poslovno sposobna osoba, koja popuni elektronsku porudžbenicu, pošalje je prodavcu te izvrši plaćanje pouzećem.

Kupac snosi odgovornost za tačnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupovine. Porudžbinom artikala kupac prihvata uslove poslovanja navedene na ovim stranicama.

Molimo Vas da svoje eventualno neslaganje sa uslovima, bilo u celosti ili delimično, u pisanom obliku dostavite pre svoje prve porudžbine na e-mail: office@vinarijareljic.com

Prodavac može porudžbinu odbaciti odnosno ne isporučiti robu ukoliko ustanovi da je došlo do zloupotrebe Web Shop-a ili utvrdi da su podaci na narudžbini nepotpuni odnosno netačni, posebno ukoliko sa kupcem ne može stupiti u telefonski kontakt radi telefonske potvrde porudžbine.

Zadržavamo pravo na greške opisa, fotografija, cena i broja artikala zbog automatskog unosa artikala u sistem, kao i automatske potvrde porudžbine. U slučaju greške merodavna je potvrda našeg operatera.

Pourčivanjem, putem online prodavnice, omogućavamo Vam kupovinu svih proizvoda iz naše ponude. Po završetku procesa kupovine dobićete potvrdu narudžbine na e-mail adresu koju ste naveli u obrazcu za kupovinu. U slučaju da eventualno nismo u mogućnosti da isporučimo neki od naručenih proizvoda iz bilo kog razloga, naš operater će da Vas kontaktira putem telefona ili e-mailom kako bi se dogovorila isporuka nekog drugog proizvoda ili eventualno otkazivanje narudžbine.

Plaćanje se vrši pouzećem kuriru brze pošte prilikom dostave. Za 2 transportna paketa (12 flaša) ili više, troškove poštarine snosi pošaljilac.

Naručeni proizvodi pakuju se na način da tokom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni. Prilikom preuzimanja robe kupac je dužan da proveri eventualna oštećenja i da ih odmah reklamira osobi koja je dostavila robu te da eventualno odbije da preuzme naručenu robu ukoliko su na njoj vidljiva spoljašnja oštećenja. Kupac je dužan da uporedi sadržaj pošiljke (vrstu i količinu dostavljenih artikala) sa računom i da ukoliko nešto nedostaje ili je isporučen pogrešan proizvod, na licu mesta obavesti dostavljača. Primalac i dostavljač na licu mesta zapisnički utvrđuju i svojim popisom potvrđuju nedostatke. Vinarija Reljić će u najkraćem roku o svom trošku dostaviti artikle za koje se tako utvrdi da nedostaju u pošiljci  ili da su dostavljeni u neispravnom stanju. Provera ispravnosti porudžbine je odgovornost kupca te se naknadne reklamacije u smislu količine i vrste dostavljene robe i drugih nedostataka neće uvažiti.

Dodatna pitanja

U slučaju bilo kakvih nejasnoća slobodno nas kontaktirajte.

Pristup ovoj internet prezentaciji dozvoljen je starijima od 18 godina.

Označite kvadratić ukoliko ispunjavate uslov.